La Empresa Marc3 Girona

¿Qué és Marc3 Girona?

Marc3 Girona, som una empresa originalment dedicada a la emmarcament a mida i la fabricació de marcs estàndard amb més de 25 anys d’existència.

Amb el temps hem incorporat a les nostres botigues la venda de quadres de diferents artistes i estils: abstracte, figuratiu, paisatge… Fent-los per encàrrec a mida i amb els colors desitjats i especialitzats en pintures amb el tema de la ciutat de Girona. Disposem també d’obra gràfica i reproduccions d’artistes des dels clàssics com Monet ,Van Gogh, Picasso, Renoir… fins a contemporanis com Vetriano, Hopper, Lynch,Klimt…

Comptem amb un departament de impressió digital per imprimir les vostres fotografies sobre tela o texturat donant el producte a mida i llest per penjar.

Així també oferim un ampli ventall de marcs per fotos individuals o múltiples i en diferents formats i estils, sempre seguint les últimes tendències.

Entre els nostres clients, a més dels particulars, es troben oficines, despatxos, hotels, restaurants, clíniques i entitats com ajuntaments i biblioteques.

HORARI MARC3 GIRONA

Video presentació Marc3 Girona