Serveis Marc3 a Girona

Serveis d'emmarcació a mida a Girona. Quadres, miralls, teles, etc ...

Aquests són alguns dels serveis que oferim a Marc3 Girona:

Emmarcació a mida

Emmarcació de quadres a Girora

Els clients de Marc3, són molt diversos, realitzem venda al major i menor. Venem a particulars com a empreses. Si vostè és una empresa, artista, o fotògraf realitzem un descompte per quantitat. Consulti’ns i realitzarem un pressupost a la seva mida.

 

LÀMINES I CARTELLS

Làmines i Cartells a Girona

Gran estoc de més de 2000 referències. Reproduccions d’obres de diferents artistes i de moltes altres temàtiques, bodegó, ètnic, cuina, bany, paisatge, natura …

PASSEPARTOUS

paspartous

Disposem d’una talladora de passpartouts d’alta tecnologia, que ens permet confeccionar els paspas al moment. Gran varietat de colors i cartrons especials per a la conservació de les obres per emmarcar.

EMPLAFONATS

EmplafonadoConsisteix en muntar làmines o fotografies sobre un suport de fusta o sobre foam (cartró ploma), amb un acabat superficial de material plàstic d’alta qualitat.

PINTURA ORIGINAL

Pintura Original a Girona

Assortiment extens d’obra originals a un preu molt assequible, que permeten una decoració fàcil, còmoda i d’estil actual, tant per empreses com a particulars a Girona.

QUIOSC D'ART

Kiosko de ArteMai l’art va estar tan a l’abast de tots, en Marc3 Girona, disposem del nostre quiosc digital el qual li permetrà seleccionar la seva obra preferida, a la mida que desitgis i en el suport que vostè trii. En poques paraules art a la seva mida.

MIRALLS

EspejosAmb el mateix assortiment de perfils o motlles que disposem per a la emmarcació a mida, podem muntar miralls amb o sense bisell.

OBRA GRÀFICA

Obra Gráfica

Obres seriades i signades d’artistes reconeguts. Diferents tècniques d’obra gràfica, com ara litografies, serigrafies, gravats, xilografies entre d’altres.

MARCS ESTÀNDARDS

Marcos estandards

Gran varietat de marcs amb 16 mesures estandarditzades. Preparades per a muntar en qualsevol làmina, pòster, obra gràfica o fotografia que s’adaptin als diferents formats.

IMPRESSIÓ / RETOC DIGITAL

Impresión y Retoque digitalServei en el qual disposem d’equips d’alta qualitat a Girona, els quals ens permeten realitzar impressions en diferents tipus d’acabats, com ara: Llenç, aquarel · la, arches, seda, fotografia, etc .. A més disposem de servei de retoc digital (retauració de fotos antigues, collages, efectes pop art …)